ALIMPIJEVIĆ GA DOBRO POZNAJE: Bursa želi bivšeg igrača Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 09:33

ALIMPIJEVIĆ GA DOBRO POZNAJE: Bursa želi bivšeg igrača Partizana (FOTO)

Mogao bi da napusti ABA ligu posle devet godina.

Nikola Gordić prošlu sezonu podelio je između Partizana i Mornara, a od naredne bi mogao posle devet godina da napusti ABA ligu i otisne se put Turske, bez obzira što bi ga u Mornaru verovatno zadržali.

Za Gordićeve usluge je vrlo zainteresovana turska Bursa, odnosno trener tog kluba Dušan Alimpijević koji je odlično upoznat sa kvalitetima Gordića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravo iz regionalnog takmičenja gde je sedeo na klupi FMP-a i Crvene zvezde.

Prošle sezone Gordić je u ABA ligi prosečno postizao 8,3 poena uz 4,1 asistenciju i 2,3 uhvaćene lopte. Tokok karijere je osim Partizana i Mornara igrao za Budućnost, Azovmaš, Romu, Cedevitu i Igokeu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Elena Svitolina teniserka iz Ukrajine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.