Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Pobedili smo baš dobar tim, Novicu lancima ne bih izveo sa terena!

Partizan je savladao lidera E grupe Lige šampiona Bešiktaš 86:71, a trener Aleksandar Džikić nije krio oduševljenje.

– Pobedili smo baš dobar tim. Sviđa mi se u kakavoj formaciji igraju, imaju dobrog trenera i nisu za džabe prvi u grupi. Pobeda za nas je vrlo važna pogotovo ako se zna da su neki momci igrali pod povredama. Dvojica su među starijima, pa se nadam da će mlađi naučiti nešto od njih. Nema odmora, slavlja, već sutra se okrećemo sledećem >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << izazovu, a to je Mornar u ABA ligi – počeo je priču Aleksandar Džikić i nastavio:
– Zadovoljan sam. Ali, iz ovoga moramo da izvučemo samo dobro. Moramo da nastavimo niz. Ako igrači od ovoga naprave slavu, mislim da bi to bila greška.
Aleksdnar Džikić zna koji segment igre presudio i zbog čega je Partizan slavio večeras.
– Utakmicu je prelomila dobra odbrana. Oni su veoma neprijatna ekipa, svi igrači mogu da igraju na dve pozicije. Hvala i publici koja je došla u velikom broju. Protiv Mornara će biti slobodan ulaz, tako neka dođu u još većem broju.
Trener Partizana se potom osvrnuo na povređene igrače koji su i pored problema odlučili da igraju, a tu se misli na Ratkovicu i Veličkovića.
Ratkovica jutros nije mogao da ustane iz stolice, ali su ga naši fizioterapeuti osposobili. Veličković nije ni razmišljao da ne igra utakmicu. Ne znam da li ste primetili da je u jednom momentu ‘izvalio’ nogu i nastavio da igra do kraja. Ne znam da li će igrati protiv Mornara, a večeras da je napustio igru završio bi meč. Jedino je postojala šansa da ga ja vežem i izvučem sa terena. Svi znaju koliko nam je Novica važan – zaključio je Džikić.
Iz dvorane ‘Aleksdanr Nikolić’ – Stefan Smuđa.
The post ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Pobedili smo baš dobar tim, Novicu lancima ne bih izveo sa terena! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.