AKO UĐE U PLEJ OF ZA LIGU EVROPE: Ovo su mogući rivali Partizana od Milana do AZ Alkmara

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 17:31

AKO UĐE U PLEJ OF ZA LIGU EVROPE: Ovo su mogući rivali Partizana od Milana do AZ Alkmara

Spisak koji garantuje veliku borbu.

Plasman Sevilje u poulufinale Lige Evrope značio je i plasman Vojvodine u treće kolo kvalifikcija za ovo takmičćenje, preciznije “lale” će kvalifikacije početi od ove runde.

Atalanta je ove sezone očarala Evropu, a večeras (21.00) u četvrtfinalu Lige šampiona u Lisabonu probaće da napravi još jednu senzaciju i eliminiše PSŽ. Biće to vrlo težak zadatak, pa je shodno tome kec 3,80, a dvojka 1,95. Opklada GG3+ nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta – PSŽ.

Sa druge strane, zadovoljstvo je i u Humskoj, pošto će Partizan biti nosilac u potencijalnom plej-ofu. I pored toga što bi tim Sava Miloševića imao status povlašćenog tima, nema sumnje da bi crno-beli imali đavolski težak posao.

Ako crno-beli stignu na korak do Lige Evrope rival u tom meču bio bi im jedan od narednih rivala: Steaua, Granada, Milan, AZ Alkmar, AEK, Glazgov Rendžers, Hapoel Ber Ševa, Maribor, LASK, Rozenborg, Apolon, Rostov i Rems.

Podsetimo, prvi rival Partizana u kvalifikacijama biće letonski RFS, a meč je na programu 27. avgusta u Humskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.