AKO PANTER ODE: Partizan već pronašao zamenu za Amerikanca?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 08:54

AKO PANTER ODE: Partizan već pronašao zamenu za Amerikanca?

Šansa nije velika, ali postoji.

Kako javaljju grčki mediji, tačnije ''Apex sport'', košarkšaki klub Partizan zainteresovan je da u svoje redove dovede Marija Hezonju.

Hezonja ima veliko poštovanje za crno-bele, a očigledno o njemu visoko mišljenje imaju i navijači koji su ga aplauzom ispratili iz ''Štark arene'' posle meča u ligaškom delu sezone.

Ipak, Partizan nije jedini koji bi Hrvata doveo u svoje redove pošto je Panatinaikos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takođe zainteresovan. Međutim, Hezonja ima još godinu dana ugovora sa Realom uz klauzulu da može da ode samo ako stigne poziv iz NBA lige. Ukoliko bi Hezonja ipak hteo da napusti Real zbog tima iz Evrope, obeštećenje koje bi moralo da bude plaćeno realno bilo bi astronomsko.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.