AKO OBRADOVIĆ PREUZME PARTIZAN: Evo šta o tome kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 12:24

AKO OBRADOVIĆ PREUZME PARTIZAN: Evo šta o tome kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić!

Transfer bomba na pomolu.

Najtrofejniji košarkaški trener Evrope Želimir Željko Obradović nalazi se pred povratkom u Partizan. Njegov dolazak na mesto uspeha, aktivirao bi jednu od najvećih transfer "bombi" u novijoj košarkaškoj istoriji.

Švajcarci večeras (18.00) moraju da pobede Tursku i to što većom gol-razlikom kako bi se dokopali drugog mesta, mada ni treće ne znači da na idu u osminu finala. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U svakom slučaju, Turska je u prva dva kola malo pokazala, pa je kec realan, a kvota je 1,72, dok je kombinazzija 1&3+ 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska - Turska.

Tim povodom oglasio se i Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, istakavši u obraćanju medijima da je dolazak Žoca u Partizan fenomenalna vest za našu državu, poželevši mu da crno-bele, ali i srpsku košarku vrati na evropski tron.

- Ako je istina, čestitam i Željku i Partizanu, to je velika vest za našu zemlju, on je legenda, mislim da je najviše evrotrofeja osvojio - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o povratku Željka Obradovića u Humsku.

Predsednik Srbije naglašava da, kao što se radovao povratku Stefana Milenkovića i Vladimira Pištala i mnogih ljudi koji se vraćaju u poslednje dve godine u Srbiju, da se tako raduje i dolasku Žoca u klub sa kojim je osvojio evropsku titulu.

-Želim mu mnogo uspeha i pobeda i da i Partizan i Srbiju vrati na evropski tron - istakao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.