ADUT MITROVIĆ: Partizan s jednim napadačem protiv Tuna!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2013, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADUT MITROVIĆ: Partizan s jednim napadačem protiv Tuna!

Crno-beli u Švajcarskoj jure plasman u Ligu Evrope

BEOGRAD, BERN - Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović odveo je u Švajcarsku 19 igrača od kojih samo jednog napadača i to Aleksandra Mitrovića.

Mitrović će poslednji put predvoditi napad crno-belih, a posle meča leti u Brisel, gde nastavlja svoju karijeru u Anderlehtu.

Partizan će u četvrtak od 20,00 sati igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << revanš meč baraža za plasman u Ligu Evrope protiv Tuna. U prvom duelu u Beogradu bilo je 1:0.

Crno-beli će odsesti u hotelu Švajcerhof u Bernu, a treniraće večeras od 19,00 sati u Tunu. Ekspedicija Partizana se na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu sreli sa Vojvodinom, koja je otputovala u Moldaviju na revanš meč sa Šerifom.

Rašović je u Tun poveo sledeće igrače:

Golmani: Stojković, Ž. Živković.

Odbrana: Aksentijević, Volkov, Obradović, Stanković, Petrović, Ostojić, Ivković.

Vezni red: Marković, Ilić, Đemba Đemba, Malbašić, Brašanac, Ninković, Jojić, Grbić, A. Živković.

Napad: Mitrović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.