ABA liga nije laka – Partizan pre nije imao ovakvu ekipu

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 09:53

"ABA liga nije laka – Partizan pre nije imao ovakvu ekipu"

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović kaže da je ABA liga uopšte nije naivna za igranje.

Crveno-beli su u nedelju uveče, doduše, pobedili ubedljivo Cibonu sa 84:56 u 10. kolu regionalnog prvenstva.

Simonović je zabeležio osam poena i pet skokova i, kako kaže, trudi se da bude bolji iz utakmice u utakmicu.

"Možda jeste tako, ali osećam se kao kod kuće, nemam nijednu zamerku. Trudim se da kroz treninge budem što bolji, koliko mogu. Kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove utakmice se trudim da dam svoj maksimum, prvenstveno da igramo dobro kao ekipa, ali i ja da napredujem kao igrač. Dajem svoj maksimum na svakoj utakmici, pa videćemo kako će ići", rekao je Simonović posle utakmice.

Simonović je prethodne dve godine proveo u Americi, a pre toga je nosio dres Mege.

"Pa jeste, ali imao sam drugačiju ulogu u Megi, to tamo izgleda sve malo drugačije. Sada sam u nekoj drugoj ulozi. Trudim se da se vratim u sve to nakon dve godine u Americi. Ne izgleda mi previše drugačije. Partizan eto nije imao pre par godina ekipu kao što imaju sada, Budućnost i Cedevita imaju dobre ekipe. ABA liga nije laka za igranje. Ulazimo maksimalno fokusirani, trudimo se da igramo što bolje i ostavimo što veći broj pobeda", istakao je Simonović.

Zvezda već u sredu gostuje Valensiji u Evroligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.