ABA liga: Poraz Partizana, Vujošević odstranio Bogdanovića, povreda Tepića

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Poraz Partizana, Vujošević odstranio Bogdanovića, povreda Tepića

Očajno izdanje crno-belih i poraz od MZT-a iz Skoplja rezultatom 66:73, prenosi "Mocart sport".

 Trener Partizana Duško Vujošević

 

Problemima košarkaša Partizana nema kraja. Posle teške povrede kapitena Dragana Milosavljevića, večeras je usledilo odstranjivanje iz tima Bogdana Bogdanovića i povreda Milenka Tepića, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šampion Jadrana i Srbije je doživeo poraz od skopskog MZT-a u prepunoj dvorani Pionir - 66:73.

 

Prema pisanju "Mocart sporta", mladi košarkaš crno-belih je krajem prvog poluvremena bio veoma nezadovoljan razvojem stvari na terenu, pa je svoje frustracije iskalio na reklami koju je šutnuo iz sve snage. Takođe, došlo je i do konflikta između Bogdana i Duška pošto je srpski reprezentativac promašio šut za tri poena u prvom delu igre, zbog čega je Vujošević odlučio da igrača kazni tako što će ga ostaviti u svlačionici.

"Izbacio sam ga iz tima zbog nedisciplinovanog ponašanja. Na poluvremenu sam tako odlučio. Dovoljno sam rekao", poručio je strateg crno-belih, koji više nije želeo da odgovara na pitanja novinara o ovoj temi.

 

Očajnu predstavu u beogradskom hramu košarke je dodatno uzdrmala i i povreda Milenka Tepića.

"Osetio je bol u predelu zadnje lože, videćemo. Sada ne mogu da kažem više ništa", rekao je Vujošević.

 

Gosti iz Skoplja su maksimalno iskoristili sve hendikepe favorizovanog rivala i osvetili su se za poraz iz prvog dela sezone kada je Tarens Kinsi zakucao za pobedu.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA liga: Poraz Partizana, Vujošević odstranio Bogdanovića, povreda Tepića

Izvor: Dzungla.org, 27.Jan.2014

Očajno izdanje crno-belih i poraz od MZT-a iz Skoplja 66:73, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.