ABA liga: Partizan osvojio Zadar!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Partizan osvojio Zadar!

Crno-beli su prvi put slavili u ovom dalmatinskom gradu pošto su iskoristili očajnu igru protivnika u poslednjih deset minuta, prenosi "Mocart sport".

 Trener Partizana Duško Vujošević

 

Košarkaši Partizana su pobedom zatvorili 17. kolo Jadranske lige, pošto su u dvorani "Krešimir Ćosić" stigli do trijumfa nad ekipom Zadra - 56:64. Iako su crno-beli gubili u većem delu susreta, igrači Zadra su se potpuno raspali u poslednjih deset minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gde su gosti, zahvaljujući dobrom skoku u napadu, iskoristili sve mane protivnika i kući poneli dva boda.

Partizan je u poslednjih deset minuta ušao sa pet poena minusa - 52:47. Centralna figura u prvih nekoliko minuta četvrte četvrtfine je bio Tepić, koji je sa pet poena doneo prvo izjednačenje na utakmici (52:52), dok je Gagić sa linije penala doneo i prvo vođstvo još od samog starta utakmice - 52:53.

Zadar nije imao rešenja za dobru odbranu rivala, posle šest minuta igre je ubacio samo dva poena, dok je Partizan sa linije penala gradio prednost.

Rezultatski post je trajao veoma dugo na obe strane - i jedni i drugi su bili u očajnoj šuterskoj formi, a gosti su zahvaljujući ofanzivnom skoku i poenima "na silu" došli do šest poena prednosti 56:62. Do kraja utakmice domaćin ništa nije uspeo da pogodi, što je samo potvrdilo poraz, odnosno 13. pobedu crno-belih.

 

 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ABA liga: Partizan osvojio Zadar!

Izvor: Dzungla.org, 20.Jan.2014

Crno-beli su prvi put slavili u ovom dalmatinskom gradu pošto su iskoristili očajnu igru protivnika u poslednjih deset minuta, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.