ABA liga: Partizan i bez pojačanja slavio u Solnoku

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Partizan i bez pojačanja slavio u Solnoku

Košarkaši Partizana pobedom su počeli takmičenje u Jadranskoj ligi ove sezone, pošto su gostima pobedili Solnok sa 60:55 (10:11, 19:14, 15:12, 16:18).

Vodio Partizan do trijumfa u Solnoku: Milenko Tepić postigao je 13 poena za crno-bele

 

Partizan je igrao bez pojačanja Eda Murića i Andreje Milutinovića, zbog administrativnih razloga i povrede. Partizan je vodio skoro tokom cele >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << utakmice, a imao je i dvocifrenu razliku, ali je završnica ipak bila uzbudljiva. Crno-beli su pet

minuta pre kraja vodili 55:42, ali je Solnok napravio seriju od 9:0 i prišao na 55:51.

 

Period od skoro pet minuta bez koša prekinuo je Nikola Milutinov, koji je minut pre kraja dao koš za 57:51. Šampion Srbije nije posle toga dozvolio nikakvo iznenađenje.

 

Po 13 poena postigli su Milenko Tepić i Mihailo Andrić, dok je Nikola Milutinov završio meč sa devet poena i osam skokova. David Vojvoda postigao je 18, a Stefan Sinovec 17 poena za Solnok.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Partizan startovao pobedom protiv Solnoka

Izvor: Press, 04.Okt.2014

Crno-beli zbog problema sa dugovima za ovaj meč nisu mogli da registruju Eda Murića i Janisa Kuzeloglua, ali će oni biti na raspolaganju treneru Vujoševiću od sledećeg kola . Košarkaši Partizana uspešno su počeli takmičenje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.