ABA liga: Partizan dočekuje Budućnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2016, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Partizan dočekuje Budućnost

Utakmica sedmog kola ABA lige između Partizana i Budućnosti igra se večeras od 21 sat u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Za utakmicu ostalo je još samo 700 karata, saopštili su crno-beli.

Kako je Partizan naveo na svom Tviter nalogu, preostalih 700 karata prodavaće se u subotu od 18 časova na blagajni Hale sportova.

Partizan i Budućnost, su uz Crvenu zvezdu, neporažene ekipe u Jadranskoj ligi ove sezone.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SPORT NA TV: Partizan i u fudbalu i u košarci, 149. rurski derbi

Izvor: HotSport.rs, 29.Okt.2016

Subota je dan krcat sportskim dešavanjima, a iz TV ponude za danas izdvojili smo nekoliko najzanimljivijih.. . Od 13 časova u Škotskoj igraju dva prvoplasirana tima Seltik i Aberdin, taj me prenosi SK3.. Nastavlja se prvenstvo Srbije, Radnik od 17 časova na svom terenu dočekuje Partizan uz prenos...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.