ABA liga: Milosavljević i Bogdanović ulepšali Badnje veče navijačima Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Milosavljević i Bogdanović ulepšali Badnje veče navijačima Partizana

Crno-beli su tako ostali jedini tim koji puleni Dejana Milojevića nisu savladali od trenutka reformiranja kluba, prenosi "Mocart sport".

 

Košarkaši Partizana su pobedom započeli 2014. godinu u ABA ligi, pošto su u poslednjoj utakmici 15. kola ABA lige, u dvorani u Smederevu savladali ekipu Mega Vizure rezultatom 76:81. U izostanku Duška Vujoševića, koji se još uvek nalazi na VMA, izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Velimira Gašića pružili su jednu sasvim solidnu partiju i upisali vrlo važan trijumf u borbi za vrh. Iako rezultat govori da su se crno-beli mučili kako bi došli do pobede, nije bilo tako.

Šampion Srbije i Jadranske lige je u većem delu susreta igrao taman onoliko koliko mu je trebalo da upiše nova dva boda, što najbolje govori činjenica da je u jednom trenutku utakmice imao čak i 20 poena razlike. Sa druge strane, košarkaši Mege su dobar deo meča odigrali stegnuto, neiskusno, što je umnogome uticalo na konačni ishod. Ipak, u pojedinim momentima mladi tim Vizure delovao je potpuno zrelo i bio je više nego ravnopravan protivnik favorizovanom rivalu, što ipak nije bilo dovoljno da se nešto bitnije promeni.

 

Najefikasniji igrač u Partizanu bio je Milosavljević sa 22 poena, dok je Bogdanović ubacio 19 (3/6 za tri, 7as, 5sk). Na drugoj strani Varda je postigao 18, Avramović 16, a Jokić 13 poena. Miljenović je ubacio sedam poena, ali je zato imao 11 asistencija.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ABA liga: Milosavljević i Bogdanović ulepšali Badnje veče navijačima Partizana

Izvor: Dzungla.org, 06.Jan.2014

Crno-beli su tako ostali jedini tim koji puleni Dejana Milojevića nisu savladali od trenutka reformiranja kluba, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.