ABA Superkup: Šampion se provukao u polufinale

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA Superkup: Šampion se provukao u polufinale

Rival Partizana u polufinalu ABA Superkupa biće podgorička Budućnost. Šampion ABA lige je savladao domaćina turnira Igokeu sa 90:86 (19:21; 20:24; 25:22; 26:19).

Evroligaški predstavnik regionalnog takmičenja opravdao je ulogu favorita protiv Igokee, mada nije išlo lako po izabranike Aleksandra Džikića.

Tim Nenada Trajkovića je sredinom druge četvrtine vodio sa 37:25, ali ta prednost nije uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se održi do kraja.

Nemanja Gordić je sa 19 poena (6/7 iz igre) i 6 asistencija proglašen igračem utakmice. Najzvučnije pojačanje iz Himkija Erl Klark je upisao 15 poena, kao i Nikola Ivanović, uz 7 uhvaćenih lopti.

Bombastičan dolazak NBA igrača Orlanda Džonsona se isplatio po Igokeu - u debiju je brojao do 18 poena. Efikasniji od njega je bio jedino Zupčić sa 21.

Polufinale se igra u subotu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.