ABA Superkup: Partizan na Mornar, FMP protiv Cedevite, Mega sa Igokeom

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA Superkup: Partizan na Mornar, FMP protiv Cedevite, Mega sa Igokeom

Premijerno izdanje Superkupa košarkaške ABA lige održaće se od 20. do 23. septembra u Baru, kao uvertira za novu sezonu regionalnog takmičenja.

Osam ekipa određenih na osnovu prošlosezonskog plasmana u ABA ligi, izuzev šampiona Crvene zvezde, učestvovaće na turniru koji se igra po eliminacionom sistemu.

Košarkaši Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << igraju protiv domaćina Mornara, FMP se sastaje sa Cedevitom, Mega Bemaks sa Igokeom, a Budućnost sa Cibonom.

The schedule for the 2017 #ABASuperCup in Bar is now set!

Check it out at: https://t.co/CVGWBKPZKS #ABALiga pic.twitter.com/BeaipJQ7Dt

— ABA Liga (@ABA_League) 31. август 2017.

Neće se igrati mečevi za sedmo, peto i treće mesto, ali su iz ABA lige saopštili da će poraženi klubovi u Baru međusobno odigrati prijateljske utakmice.

OTVOREN EUROBASKET 2017: Slovenija raspucana protiv Poljske u prvoj utakmici prvenstva (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Superkup ABA: Partizan na Mornar, FMP na Cedevitu

Izvor: B92, 01.Sep.2017, 09:57

Premijerno izdanje Superkupa ABA lige održaće se od 20. do 23. septembra u Baru kao uvertira za novu sezonu regionalnog takmičenja...Osam ekipa određenih na osnovu prošlosezonskog plasmana u regionalnom takmičenju, izuzev šampiona Crvene zvezde, učestvovaće na turniru koji se igra po eliminacionom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.