ABA Super kup - Poraz Partizana na Mutinom debiju!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA Super kup - Poraz Partizana na Mutinom debiju!

Trener Partizana Miroslav Nikolić debitovao je porazom na klupi crno-belih. Beogradski sastav izgubio je od barskog Mornara u četvrtfinalu Super kupa ABA lige.

Košarkaši Partizana otvorili su novu sezonu porazom u četvrtfinalu Super kupa ABA lige koji se održava u Baru.

Crno-beli su na povratničkom debiju Miroslava Nikolića izgubili od domaćeg Mornara rezultatom 91:77 (26:24, 16:23, 27:17, 22:13) i tako ostali bez šanse da se bore za trofej.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Partizan je na startu novoformiranog turnira u Baru pokazao dva lica pošto je prvo poluvreme bilo odigrano u dobrom ritmu ali su druge dve četvrtine crno-bele odvele u poraz.

Momci koji su u prva dva kvartala nosili Partizan kao da su se "isključili", a veliki broj početničkih grešaka u trećoj četvrtini omogućio je domaćima da naprave preokret i prelome utakmicu.

Barani su trojkama slomili Partizan, nezaustavljiv je bio Derek Nidem koji je ubacio 22 poena i upisao 4 asistencije, a pratili su ga Strahinja Mićović sa 18 i Nemanja Vranješ sa 17 poena.

U ekipi Miroslava Nikolića četvorica igrača ostvarila su dvocifren učinak ali su ti igrači veći deo poena postigli u prvom poluvremenu dok su u nastavku igrali u kontraritmu.

Najefikasniji je bio Vanja Marinković sa 14 poena, a pratili su ga Andrija Stevanović sa 13 i Marko Pecarski sa 12 poena i 7 skokova.

Mornar će u polufinalu igrati protiv Budućnosti, dok Partizanu ostaje da razigrava od petog do osmog mesta a sledeći rival biće mu ekipa Cibone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rafal Mornara, za poraz Partizana

Izvor: Mondo, 20.Sep.2017

Crno-beli izgubili u poslednjem četvrtfinalu ABA Superkupa u Baru. Domaćin ubacio 16 trojki...Foto: MN Press..Cedevita - Mega Bemaks, Budućnost - Mornar Bar. To su parovi polufinala Superkupa ABA lige, definisani u poslednjem meču prvog dana novog takmičenja:..MORNAR - PARTIZAN 91:77 (26:24, 16:23,...

Nastavak na Mondo...

CRNO-BELI PORAŽENI NA STARTU: Partizan izgubio od Mornara u četvrtfinalu ABA Super kupa

Izvor: Kurir, 20.Sep.2017

Košarkaši Partizana poraženi su od Mornara u Baru u četvrtfinalu Super kupa ABA lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.