Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA SUPERKUP: Poraz Partizana, Mornar ide u polufinale!

Košarkaški Mornara plasirali su se u polufinale Superkupa ABA lige nakon što su u meču četvrtfinala bili bolji od Partizana 91:77.
Susret je obeležio fantastičan šut tima iz Bara za tri poena (16 od 33), kao i četiri namerna faula dosuđena crno-belima.
Tokom većeg dela meča Mornar je imao prednost, mada je Partizan u drugoj deonici, nakon -8 tokom prve, uspeo da preokrene i stigne čak do deset poena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << viška – 52:42 početkom treće četvrtine.
Ipak, Mornar se nije predavao, napravili su seriju Barani 17-5, stigli do preokreta, a potom i polako dizali prednost do kraja meča, za konačnih 91:77.
Najefikasniji je bio Nidam kod Mornara sa 22, dok je u Partizanu Marinković ubacio 14.
U polufinalu će se sastati Cedevita i Mega sa jedne, odnosno Budućnost i Mornar sa druge strane, dok će Partizan sa Cibonom „razigravati“ za plasman od 5. do 8. mesta.
ABA SUPERKUP
Cedevita – FMP 86:68
Igokea – Mega Bemax 72:83
Budućnost – Cibona 96:90
Mornar – Partizan 91:77
The post ABA SUPERKUP: Poraz Partizana, Mornar ide u polufinale! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.