Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Posle Partizana i Olimpija odnela bodove iz Valjeva

Ljubljanska Olimpija je neočekivano lako došla do trijumfa na gostovanju Metalcu od 76:67 (19:15, 14:16, 18:14, 25:22), ako se zna da su u Valjevu ove sezone padali Budućnost i Cedevita, a Partizan i pogotovo Zvezda teško dolazli do pobeda.

Ljubljančani su do 10. pobede u 19 odigranih mečeva došli strpljivom i pre svega pametnom igrom dobijavši svaki napad Valjevaca koji su u nekoliko navrata pretili da naprave preokret.
Prepelić je bio najefikasniji sa 16 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << alsi je igrom Olimpije odlično dirigiovao Marinović koji je uz 14 poena imao i sedam skokova. Poerd njih dvojice dvocifreni su bili još Nikolov sa 13 odnosno Omić sa 12 poena. Kod domaćih je najbolji bio Majstorović sa 14 poena, a po 12 su dodali Kutlešić i Jevtović.
Olimpija će i posle ovog kola ostati na petom mestu sa skorom 10/9, dok bi Metalac mogao da sklizne na 11. poziciju ukoliko Mega Leks trijumfuje u Zadru pošto je upisao 11. poraz u sezoni.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ABA - Novi poraz Valjevaca

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2015

Posle Partizana, bodove iz Valjeva večeras je odnela i ljubljanska Olimpija.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.