Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Pavlović blistao, Mega "preskočena"

Mega Leks je ostala omiljena mušterija crno-belih. Partizan je 11. kolu ABA lige, u veoma uzbudljivoj košarkaškoj predstavi, savladao ekipu iz Sremske Mitrovice 89:80 (18:14, 25:19, 16:26, 30:21). Ovim trijumfom tim Duška Vujoševića pretekao je Megu na tabeli regionalnog takmičenja.

Meč u kome je domaći sastav uhvatio priključak za plasman u plej-of ABA lige, osim partije Saše Pavlovića, obeležilo je isključenje trenera crno-belih Vujoševića. Delovalo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Partizan na pragu pobede, ali se u smiraj treće deonice "zakuvalo" posle burnog protesta i isključenja stratega crno-belih.

Mega je dodala gas, prednjačio je Marko Kešelj, i istopila dvocifreni minus (59:59), ali dalje nije mogla. Ili joj Pavlović nije dozvolio...

Igrač utakmice, Saša Pavlović, vezao je dve akcije "2+1" i sa šest poena determinisao dalji tok meča. Stameni Baranin je meč završio sa 26 poena, a veliku podršku imao je u Đorđu Gagiću sa 19 i Milenku Tepiću sa 12 poena.

U redovima ekipe trenera Dejana Milojevića istakli su se Andrija Bojić sa 22 poena, a u stopu su ga pratili Marko Kešelj sa 19 i Nenad Miljenović sa 18 koševa.

SASTAVI TIMOVA:

PARTIZAN: Pavlović 26 (4 sk, 4 as, 9-6 za dva, 6-2 za tri), Tepić 12 (10 sk, 5 as), Marinković 3, Dalo, Milutinov 7 (11 sk), Milosavljević 4 (5 sk), Mačvan 7 (11 sk, 6 as), Gagić 19 (9-6 za dva), Andrić 9, Milutinović, Bezbradica 2, Bogdanović.

MEGA LEKS: Kešelj 19 (6 sk, 5-2 za tri), Krstić 2, Marelja 4, Miljenović 18 (5 as), Bojić 22 (7 sk, 9-7 za dva), Jokić 13 (6 sk), Čantekin 2, Tijanić, Zagorac, Vrbica, Simeunović, Nikolić.

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

28. minut - Arbitar Ilija Belošević isključio je stratega Partizana Duška Vujoševića, koji neprimereno reagovao na odluku sudije da dosudi faul Milutinovu nad Kešeljom. Bojić je siguran u šutu za tri.

25. minut - Promašaje Bojića, Jokića i Miljenovića kaznili su Gagić dva puta i Andrić i crno-beli su otišli na 11 poena viška. Trener gostiju Dejan Milojević je zatražio minut odmora.

20. minut - Saša Pavlović je "pocepao" mrežicu dalekometnim hicem i postao prvi dvocifreni igrač sa 11 poena. Stameni Baranin je potom lucidno, iza leđa, asistirao Gagiću, koji je zakucao loptu u koš. Kraj prvog poluvremena.

6. minut - Lepota u "Pioniru".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.