ABA: Partizan pao u Laktašima

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Partizan pao u Laktašima

Partizan je kapitulirao četvrti put ove sezone, pošto je u okviru 6. kola ABA lige poražen od Igokee u Laktašima 83:77 (17:17, 22:15, 24:23, 20:22). Glavnu ulogu u trijumfu odigrao je plejmejker Petar Torlak.

Slaba vajda za Eda Murića: Đorđe Drenovac se na kraju radovao

 

Crno-beli su u Laktašima dobro igrali samo na početku uvodnog i trećeg kvartala, a u preostalom delu meča domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je kontrolisao rezultat i na kraju je zasluženo stigao do druge pobede.

 

Edo Murić bio je najefikasniji u redovima crno-belih sa 18 poena i 3 asistencije, Đorđe Gagić je ubacio 13 uz 6 skokova, dok je Luka Bogdanović dodao 11. Kod domaćina, Mladen Jeremić ubacio je 16, Torlak 17, Dragović 12, Bunić 11, a Đorđe Drenovac sedam poena uz četiri uspešna dodavanja.

 

Partizan u narednom kolu dočekuje MZT u Pioniru. 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.