ABA: Partizan  Helios (sreda, 20h)

Izvor: B92, 11.Okt.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Partizan " Helios (sreda, 20h)

Košarkaši Partizana dočekuju Helios iz Domžala u sredu od 20 časova u meču drugog kola Jadranske lige.

Trener Partizana Vlada Jovanović priželjkuje što ispunjenije tribine.

"Ovo je prva utakmica u sezoni pred našom publikom. To će biti i debi novih igrača, a i prvi susret sa našim navijačima onih koji su tu od ranije. Pozivam navijače da dođu u velikom broju i pruže podršku timu na početku veoma zahtevne i teške sezone, kako u Jadranskoj, tako i u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evroligi".

Jovanović kaže da njegov tim neće potceniti Helios.

"Igramo sa ekipom Heliosa koja je do prošle sezone bila standardni učesnik Jadranske lige. To je ekipa koja godinama ima svoj sistem rada, vrlo malo menja igrače i istovremeno plasira neka nova lica na regionalnu scenu. Međutim, prošle godine se nisu plasirali u ABA ligu, pretrpeli su određenu reorganizaciju kluba i ove godine sigurno ušli sa ambicijom da opstanu u ligi".

Trener Partizana kaže da je novi trener snaga Slovenaca.

„Promenili su igrački kadar i ono što je još bitnije doveli su jako dobrog i iskusnog košarkaškog trenera, Zmaga Sagadina. Ova utakmica će biti novi ispit za nas, nakon jako dobro odigranog meča u Zagrebu. Mi moramo da održimo kontinuitet kvalitetnih igara i trudićemo se da tako i bude. Čeka nas ekipa koja će odigrati jako agresivno na oba dela terena, što je i prepoznatljiv stil timova koje vodi trener Sagadin".

Partizan i Helios sastali su se do sada 12 puta, a Partizan je slavio u 11 mečeva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Helios u ''Pioniru'' (sreda 20.00)

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2011

Košarkaši Partizana u sredu igraju premijerno pred svojim navijačima u novoj sezoni. Utakmica sa slovenačkim Heliosom na programu je od 20 časova.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.