ABA - Panteri poraženi u Ljubljani

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - "Panteri" poraženi u Ljubljani

Ništa novo kada je u pitanju ekipa iz Železnika, poraz na gostovanjima u ABA ligi ove sezone predstavlja uobičajenu stvar.

Košarkaši FMP Železnika pretrpeli su peti poraz na šestom gostovanju u ABA ligi ove sezone.

"Pantere" su u okviru 10. kola regionalnog šampionata savladali košarkaši Petrol Olimpije rezultatom 73:64 (19:18, 17:15, 15:16, 22:12) što je za slovenački sastav bila treća uzastopna pobeda.

Ljubljančani su nastavili uspon na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pošto su nakon MZT-a i Partizana uspeli da savladaju i ekipu FMP Železnika.

Utakmica 10. kola između Petrol Olimpije i FMP Železnika odigrana je u legendarnoj hali "Tivoli", a domaći su do trijumfa stigli u neizvesnoj završnici.

Domaći su kontrolisali rezultat tokom prve dve četvrtine ali je u trećem kvarrtalu usledila rezultatska klackalica pa je tako FMP na startu odlučujućeg dela meča imao minimalnu prednost.

Serijom 6:0 Petrol Olimpija uspeva da se "odlepi", a pokazalo se da je to bilo presudno da domaći zabeleže petu pobedu u ABA ligi i da se izjednače na tabeli sa Partizanom i FMP-om.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Efesa uoči gostovanja Zvezdi

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017

Bešiktaš je slavio u gradskom derbiju protiv čete Velimira Perasovića...Istanbulski 'crni orlovi' su naneli treći prvenstveni poraz Efesu ove sezone i preskočili ga na tabeli...U veoma neizvesnom duelu Bešiktaš je trijumfovao rezultatom 67:64...Vladimir Štimac je bio najistaknutiji pojedinac...

Nastavak na Sportske.net...

ABA - Cibona u Baru prekinula negativan niz

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017

Košarkaši Cibone prekinuli su seriju od četiri uzastopna poraza u ABA ligi na teškom gostovanju ekipi Mornara iz Bara...Cibona je u drugoj utakmici 10. kola ABA lge koja je odigrana u okviru nedeljnog dela programa slavila u Baru rezultatom 82:78 (19:23, 27:16, 15:23, 21:16) i tako prekinula seriju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.