ABA - Mornar vezao dve pobede, Luković odličan (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Mornar vezao dve pobede, Luković odličan (video)

Druga utakmica subotnjeg dela programa 6. kola ABA lige završena je pobedom ekipe Mornara koja je na domaćem terenu bila bolja od Zadra.

Košarkaši Mornara upisali su treću pobedu u ABA ligi, pošto su večeras u dvorani "Topolica" u Baru savladali poslednjeplasiranu ekipu na tabeli.

Barani su u meču 6. kola ABA lige slavili protiv Zadra rezultatom 80:70 (17:21, 18:12, 21:17, 24:20) i tako vezali drugu pobedu u regionalnom šampionatu.

Domaće je do pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predvodio Derek Rajan Nidam sa 21 poen, 3 skoka i 4 asistencije. Bivši centar Partizana Uroš Luković pratio ga je sa 18 poena (6/9 za dva), 7 skokova i 4 blokade, a bitan doprinos dao je i Reli-Ros sa 12 poena.

Kristijan Krajina (15 pts, 7 sk, 3 as) i Džošua Bostik (14 pts, 5 sk, 4 as) bili su najefikasniji u poraženom timu.

Mornar posle šest mečeva ima polovičan učinak (3-3), dok Zadar ostaje na dnu tabele sa samo jednom pobedom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL - Drugi trijumf Bamberga, Rajt pokazao klasu (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2017

Jedini nemački predstavnik u Evroligi ostvario je večeras drugu pobedu u elitnom takmičenju. Dorel Rajt došao i odmah pokazao klasu...Ekipa Andree Trinkijerija pregrmela je neugodan period na startu evroligaške sezone i posle dva vezana poraza upisala dva trijumfa u razmaku od dva dana...Nakon pobede...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.