ABA LIGA: Podgoričani srušili MZT

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 22:35

ABA LIGA: Podgoričani srušili MZT

Meč 19. kola.

Košarkaši Studentskog centraa nastavili su sa odličnim partijama u ABA ligi. Posle pobeda nad Igokeom, Zadrom i Cibonom, usledio je poraz od Partizana, a odmah zatim i nova pobeda protiv MZT Skoplja – 103:85.

Sada Podgoričani imaju skor 8-9 i sigurnim koracima ide ka plej-ofu, dok MZT Skoplju sa skorom 2-15 sledi verovatno gubitak mesta u elitnomn takmičenju.

Najefikasniji u sastavu Studentskog centra bili su  Loren Džekson sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20, Emir Hadžibegović sa 16, odnosno Andrija Slavković i Danilo Tasić sa po 15 poena. Kod MZT Skoplja, Strahinja Mićović i Majk Kofi su postigli po 20, Vojdan Stojanovski 11, a Damjan Stojanovski 10 poena.

ABA, 17. kolo:

Petak:

Zadar – Borac Čačak 85:75

Subota:

Igokea – Split 88:92

Studentski centar – MZT Skoplje 103:85

Nedelja:

Cibona – Mega (12)

FMP – Crvena zvezda (15)

Cedevita Olimpija – Budućnost (17)

Partizan – Mornar (19)

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.