Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 21:06

ABA LIGA: Pirova pobede Igokee protiv SC Derbija nedovoljna za plej-of

Podgoričani čekaju Partizan ili Crvenu zvezdu.

Košarkaši Igokee savladali su na svom terenu ekipu SC Derbija 76:75 u 26. kolu ABA lige. Ekipa iz Laktaša bez obzira što ima još jedan meč do kraja ostala je bez šansi za plej-of zbog slabijeg međusobnog skora sa današnjim rivalom.

Timu iz Laktaša bila je potrebna pobeda od sedam poena razlike, a imao je čak 13 poena prednosti u prvom poluvremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ipak, to nije uspeo da sačuva u drugom delu susreta, posebno zbog loše treće četvrtine.

U neizvesnoj završnici, Igokea je upisala 10. trijumf u sezoni, ali je ostala bez plej-ofa koji je "čekirao" Studentski centar jer je izgubio sa manje od sedam poena razlike.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi pobedi je bio Kondić sa 17 poena, Nerandžić je dodao 12. Kod gostiju Tasić je ubacio 17 poena.

Podgoričani imaju skor 11-15 i u zavisnosti od zaostalih utakmica biće poznato da li će u prvoj rundi igrati protiv Partizana ili Crvene zvezde.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RUKOMETAŠI DINAMA SAVLADALI RUDAR U KOSTOLCU Pančevci došli do ubedljive pobede u 24. kolu Arkus lige!

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Apr.2023, 08:21

Rukometaši Dinama iz Pančeva u 24. kolu Arkus lige savladali su Rudar u Kostolcu sa 40:32 (24:13). Već u desetom minutu Pančevci su imali prednost od 9:4 i samo je bilo pitanje gde će stati do kraja prvog poluvremena, Posebno dobro raspoloženi za igru bio je Sunajko za koga domaća odbrana nije...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.