Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Partizan s Cedevitom, Zvezda s Olimpijom za nastavak čuda

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana danas nastavljaju svoje putešestvije regionom utakmicama 16. kola ABA lige.
Prvi će na parket košarkaši Partizana. Četa Duška Vujoševića od 17:00 sati će dočekati zagrebačku Cedevitu, dok dva sata kasnije Crvena zvezda igra sa Olimpijiom u Stožicama.
Crno-beli će u susretu sa neugodnim zagrebačkim timom imati dodatnih problema na poziciji plejmejkera, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će meč zbog povrede propustiti Milenko Tepić.
– Cedevita je težak protivnik. Prošle godine su pokazali da se ne plaše pune dvorane, a siguran sam da ih je za sutrašnji meč trener (Jasmin) Repeša pripremio da pokažu hrabrost i čvrstinu. Naša situacija jeste specifična, ali moramo dati sve od sebe i da u svaku sledeću utakmicu udjemo kao da je najvažnija – kazao je trener Partizana, Duško Vujošević.
Sa druge strane, Crvena zvezda igraće susret sa timom koji se bori za plasman u plej-of sa učinkom od 8-7 i ne treba sumnjati da će Slovenci dati sve od sebe da nanesu prvi poraz timu iz Beograda:
– Najveći problem će nam biti manjak vremena između dve utakmice. Bitno je da malo „ohladimo glavu“ i da se fizički oporavimo. Oni imaju ambicije da se plasiraju plej-of regionalnog takmičenja i zato će se sigurno maksimalno potruditi da iskoriste naš umor, ali i prednost domaćeg terena. Moramo što bolje da se pripremimo i da ostvarimo trijumf – kazao je bek crveno-belih, Jaka Blažič.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv protiv Cedevite

Izvor: Studio B, 04.Jan.2015

Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu Cedevitu sa 76:64 (16:7, 23:17, 21:20, 16:20), u utakmici 16. kola Jadranske lige i trenutno preuzeli četvrto mesto na tabeli. ..Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Aleksandar Pavlović sa 19 poena, Mihajlo Andrić dodao je 14, uz šut za tri poena 4/6,...

Nastavak na Studio B...

Kakav peh za Partizan: Mačvan povredio rame u duelu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2015

Krilni centar Partizana sudario se sa igračem Cedevite i u tom duelu zaradio povredu ramena zbog koje je izašao iz igre i držao led* Na meču sa Cedevitom ne igra Milenko Tepić jer se ušinuo, kao ni Edo Murič zbog povrede lakta, dok se Saša Pavlović tek vratio u tim

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.