ABA LIGA: Partizan rutinski trijumfovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 23:19

ABA LIGA: Partizan rutinski trijumfovao

Crno-beli su bili lišeni pomoći Pantera i Ledeja.
Košarkaši Partizana su u Štark Areni slavili protiv FMP-a sa 88:57 (20:16, 23:15, 22:14, 23:12) u meču 23. kola ABA lige. Crno-beli su na ovoj utakmici igrali bez Zeka Ledeja koji je otputovao u SAD iz privatnih razloga i kapitena Kevina Pantera koga trener Željko Obradović želi da odmori za duplo kolo Evrolige i duele sa Baskonijom i Realom.
Ubedljiv poraz u Barseloni, ostavio je traga na crno-bele kojima je trebalo više od tri minuta da postignu prve poene na ovoj utakmici. Ipak, zahvaljući Danilu Anđušiću i Frenku Kaminskom, tim Željka Obradovića napravio je seriju 9:0, da bi nešto kasnije poveo i sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.