ABA F4: Igokea - Partizan 36:34 (28. minut)

Izvor: Mondo, 25.Apr.2013, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA F4: Igokea - Partizan 36:34 (28. minut)

Malo poena posle 20 minuta druge polufinalne utakmice na Fajnal foru regionalnog takmičenja. Crvena zvezda Telekom čeka protivnika...

U meču Igokee i Partizana mt:s očekivala se tvrđa košarka nego u susretu Crvene zvezde Telekom i Radničkog, ali ne baš ovoliko tvrda!

Domaćin vodi u drugom polufinalnom susretu rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 25:23 (15:17, 10:6), a oba tima su iz igre ubacila manje od 30 odsto šuteva!

Igokea ima posebno loš učinak u šutu za tri (2/13), a Partizan mt:s u šutu za dva poena (3/16).

Zanimljivo je da Igokea nije povela sve do slobodnih bacanja Korslija Edvardsa u 20. minutu, kojima je i postavljen konačan rezultat poluvremena.

Crno-beli su "otvorili" utakmicu trojkama Milosavljevića i Bertansa, a Letonac je zatim pogodio još dva puta iza linije od 6,75 metara, za vođstvo od 14:8.

Međutim, Partizan se do odlaska na odmor nije pomerio sa te četiri trojke, a maksimalnu prednost od 17:10, posle koša i dodatnog bacanja Vestermana, imao je u 8. minutu. Marko Brkić trojkom je doneo Igokei priključak (15:17), a u "rovovskoj" borbi je malu prevagu na stranu ekipe iz Laktaša doneo iskusni Edvards - za 14 minuta u igri nanizao je osam poena i devet skokova.

Kod crno-belih je najefikasniji Bertans sa 10 poena.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA F4: Igokea - Partizan 17:20 (13. minut)

Izvor: Mondo, 25.Apr.2013

U toku je prvo poluvreme druge polufinalne utakmice na Fajnal foru regionalnog takmičenja. Crvena zvezda Telekom čeka protivnika..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.