ABA: Cedevita kažnjena 5.700 evra

Izvor: OkRadio.rs, 08.Mar.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Cedevita kažnjena 5.700 evra

Košarkaška ABA liga kaznila je Cedevitu novčano 5.700 evra zbog incidenata na utakmici sa Partizanom u 23. kolu. Prethodna odluka da se doskorašnji trener Cedevite kazni jednim mečom pooštrena je i sada iznosi tri utakmice. Partizan mt:s je savladao Cedevitu u dramatičnoj završnici polaganjem Dragana Milosavljevića. Po završetku meča, Petrović i igrači su nasrnuli na sudije nezadovoljni njihovim odlukama, a iste večeri Cedevita je ostala bez trenera. Direktor ABA lige Josip Bilić novčano je kaznio i Crvenu zvezdu Telekom sa 300 evra zbog tehničke greške klupe, dok je Budućnost morati da izdvoji 100 evra zbog tehničke greške...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

ABA liga ogolila kasu Cedevite, kažnjeni Partizan i Zvezda

Izvor: Sportal.rs, 09.Mar.2013, 00:49

ABA liga kaznila je Cedevitu sa ukupno 5.700 evra zbog nesportskog ponašanja sada več bivšeg trenera Ace Petrovića i beka Marka Tomasa u meču 23.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.