ABA: Budućnost - Partizan 43:44 (POLUVREME)

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Budućnost - Partizan 43:44 (POLUVREME)

Utakmica poslednjeg, 26. kola, između Budućnosti VOLI i Partizana NIS odlučiće o drugom mestu na tabeli Regionalnog takmičenja, koje u plej-ofu ABA lige donosi prednost domaćeg terena.

Utakmica u dvorani "Morača" počela je u 19.00 sati, a posle prvih 20 minuta igre vode učenici Duška Vujoševića sa 44:43.

Podgoričani imaju isti učinak kao i Beograđani - 18/7. U prvom delu sezone, u Beogradu, slavili su Podgoričani, ali je od tada tim Duška Vujoševića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << "vezao" 12 pobeda. Sigurno je da će pobednik ovog okršaja završiti kao drugi, iza Crvene zvezde, ali poraženi može da padne i na četvrtu poziciju.

Partizan je u Podgoricu stigao sa Aleksandrom Pavlovićem koji je uoči ovog duela imao nesuglasice sa trenerom Duškom Vujoševićem.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.