ABA 2 - Novi poraz Borca, srpski klubovi sve dalje od plej-of zone

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA 2 - Novi poraz Borca, srpski klubovi sve dalje od plej-of zone

Bilo je uzbudljivo večeras u Sarajevu, na kraju nepovoljan ishod za goste iz Čačka.

U poslednjoj utakmici 12. kola ABA 2 lige, košarkaši čačanskog Borca poraženi su od sarajevskih Sparsa sa 66:63.

Ovo je drugi uzastopni, ukupno sedmi poraz Čačana ove sezone u ABA 2 ligi i trenutno zauzimaju tek osmu poziciju na tabeli.

Najistaknutiji u ekipi Sparsa bio je Albijanić sa 20 poena i sedam skokova, dok je bivši košarkaš Partizana Adin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vrabac upisao 11 poena, isto koliko i Durmo.

Kod Čačana, još jedan bivši košarkaš Partizana Đorđe Majstorović najefikasniji sa 16 poena i osam skokova, a pratio ga je Đoković sa 12 poena.

Inače, srpski klubovi ove sezone u ABA ligi nemaju zapažen učinak, Dinamik takođe ima skor 5-7, a Vršac je ubedljivo poslednji sa skorom 1-11.

Na vrju tabele su Primorska (11-1), MZT Skoplje (9-3), a Lovćen i Sparsi imaju po 8-4. Podsetimo, prva četiri mesta vode u plej-of.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majstorija Ilije Đokovića

Izvor: RTS, 20.Dec.2018

. Košarkaš Borca iz Čačka Ilija Đoković na meču Druge Aba lige protiv Sparsa iz Sarajeva izveo je fantastičan dribling kojim je izbacio svog čuvara a potom i poentirao za tri poena. Pogledajte fenomenalan potez povremenog reprezentativca Srbije Ilije Đokovića..

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.