A sad -derbi!

Izvor: FudbalSrbija.net, 18.Okt.2014, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A sad -derbi!

Nakon burnih i ne baš lepih dešavanja na meču Srbija-Albanija,fudbalska Srbija se vraća domaćem prvenstvu,a na redu je najveći od svih derbi mečeva,susret „večitih“ rivala.Iako kvalitet obe ekipe nije ni približan onom od pre dvadesetak godina,susreti ova dva tima uvek su po „naponom“ i mogućnost sva tri „znaka“ je uvek otvorena.

C.Zvezda trenutno zaostaje jedan bod iza Partizana,i ima utakmicu više,pa večeras mora dati sve od sebe da uzme makar jedan bod >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << i ostane na tom nevelikom minusu.U slučaju pobede Partizana,ovaj tim stiže praktično na korak od jesenje titule,i to znaju svi u  ovom klubu,a želja da se najvećem rivalu pobegne na značajniju bodovnu razliku sigurno stvara i pritisak na fudbalere u „crno-belim“ dresovima.

Ipak,večeras bi najvažnije bilo da sve prođe u pravoj sportskoj atmosferi,pogotovo što je naš fudbalski savez sada pod „lupom“ Uefa,i ako se ponove scene ulska navijača na teren,to će samo biti još jedan dodatni razlog za lakšu odluku o kažnjavanju naše reprezentacije,koja to ničim nije zaslužila.

Detalji će odlučiti, dueli, individualni potezi. Zvezda je kvalitetan tim, odlika im je velika agresivnost po celom terenu, brzo trče u napad i kontru, kroz treninge u pauzi smo se spremili da im pariramo, imaju iskusne i mlade igrače koji su dugo na okupu„-izjavio je trener Partizana Marko Nikolić uoči včerašnjeg duela.

Trudićemo se da ne ponovimo grešku kao u poslednjem minutu prošlog derbija. Partizan beži bod, tek treba da igra sa OFK  Beogradom, mi idemo da se nadigravamo. Bitno mi je da igrači odigraju kao što smo trenirali ove nedelje„-reči su trenera C.Zvezde Nenada Laltovića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.