Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 11:34

A TEK SE OPORAVIO: Smailagić POKIDAO TETIVE, čeka ga duža pauza!

Novi maler za Partizan...

Ekipa beogradskog Partizana sinoć je pretrpela poraz od ekipe Barselone u okviru Evrolige. Međutim, to nije jedina loša vest iz tabora crno-belih. Kako stoje stvari, tek što se oporavio, mladi košarkaš Alen Smailagić pokidao je tetivu na prstu šake i sada ga ponovo čeka pauza

Smailagić je u avgustu povredio zadnju ložu baš kada je Partizan bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Španiji na pripremama, posle višemesečne pauze se najzad oporavio, krenuo da ulazi u pravi ritam, protiv Makabija i Splita je imao prve minute i onda ponovo peh u Barseloni, ovoga puta u 9. kolu Evrolige.

U drugom poluvremenu posle duela u reketu, Smailagić se požalio na povredu. Odmah se videlo da je u pitanju povreda prsta, a po bolnoj grimasi dalo se zaključiti da situacija nije nimalo naivna

Prema poslednjim informacijama, velika verovatnoća je da je u pitanju pucanje tetive domalog prsta desne šake.

U Beogradu će biti snimanje, imobilizacija i hiruški zahvat. Jasno je već sada da Smailagić neće moći da igra u četvrtak protiv Reala, a tek po povratku u Beograd će biti poznato kolika pauza ga čeka.

Podsetimo da se od povrede šake oporavlja i Balša Koprivica koji je takođe na višemesečnoj pauzi zbog čega je klub iz Humske morao da reaguje i dovede Vladimira Brodzijanskog. Reprezentativac Slovačke je baš u Barseloni imao debi u Evroligi.

Crno-beli danas putuju vozom za Madrid gde u četvrtak (20.45) igraju protiv Reala.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alen Smailagić nije teže povređen, u ekipi „crno-belih već u sutrašnjem meču sa Realom

Izvor: Danas, 23.Nov.2022

Košarkaš Partizana Alen Smailagić doživeo je povredu domalog prsta desne ruke u meču devetog kola Evrolige protiv Barselone, međutim, prema poslednjim informacijama, biće spreman za meč sa Realom, koji se igra u četvrtak u Madridu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.