800.000 evra za 0 bodova

Izvor: Press, 10.Dec.2010, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

800.000 evra za 0 bodova

EPS poslovnim planom za 2011. godinu predvideo da se klubu iz Humske isplati sponzorstvo za Ligu šampiona,ali će konačnu reč dati ministri Vlada Srbije još nije odobrila EPS-u da isplati Fudbalskom klubu „Partizan" 800.000 evra na ime sponzorstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za učešće u Ligi šampiona. Partizan i EPS imaju potpisan ugovor po kojem prva uplata treba da stigne 1. januara, uz obavezu da na to da saglasnost i Vlada.Kako navode u EPS-u, plan poslovanja za 2011, u kojem će se naći i predlog da se Partizanu isplati 800.000 evra, još je u pripremi i čim bude gotov, poslaće ga Vladi Srbije.
- Da bismo počeli sa isplatom novca Partizanu, moramo da dobijemo saglasnost Vlade na godišnji program poslovanja kojim se, u skladu sa Zakonom o javnim preduzećima i obavljanju delatnosti od opšteg interesa, planiraju sredstva za finansiranje sportskih aktivnosti - objašnjava za Press Momčilo Cebalović iz EPS-a.
Đurić: Zašto pišete
On je potvrdio da vrednost potpisanog ugovora iznosi 800.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti.
- Iznos će, ako plan dobije saglasnost, biti isplaćen u 12 jednakih mesečnih rata, počev od januara - kazao je Cebalović.
S druge strane, u Partizanu nisu želeli ništa da komentarišu. Direktor tog kluba Dragan Đurić istakao je da nije raspoložen za priču o EPS-u.
- Nema razloga da se o tome piše po novinama i zaista ne želim da dam bilo kakav komentar na tu priču. Biće šta bude - kratko je prokomentarisao Đurić.
U Vladi Srbije još ne znaju kada će im biti dostavljen plan poslovanja EPS-a.
- Rok za dostavljanje inače istekao je 1. decembra, ali pošto je u pitanju plan poslovanja, mora najpre da bude usvojen budžet preduzeća za 2011, jer nijednom javnom preduzeću ne može da se odobri plan poslovanja bez prvobitno usvojenog budžeta za tu godinu - rekao je za Press Zoran Ćirić iz Ministarstva finansija.
Obaveza se prenosi
Prema ugovoru koji su EPS i Partizan potpisali, fudbaleri kluba iz Humske nosili su na dresovima logo EPS-a na svih šest utakmica Lige šampiona i taj logo će nositi i na svim međunarodnim utakmicama sledeće godine.
Partizan je igrao u grupi H najjačeg evropskog takmičenja sa Arsenalom, Šahtjorom i Bragom i zabeležio svih šest poraza uz gol razliku 2:13.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EPS (ne) daje Partizanu 800.000 EUR

Izvor: B92, 11.Dec.2010, 02:05

Beograd -- Vlada Srbije još nije odobrila EPS-u da isplati Fudbalskom klubu Partizan 800.000 evra na ime sponzorstva za učešće u Ligi šampiona...Partizan i EPS imaju potpisan ugovor po kojem prva uplata treba da stigne 1. januara, uz obavezu da na to da saglasnost i Vlada...Kako navode u EPS-u,...

Nastavak na B92...

Partizan čeka odobrenje Vlade za 800 hiljada evra

Izvor: SrbijaNet.rs, 11.Dec.2010

Elektroprivreda Srbije, čiji logo su igrači FK Partizan nosili na dresovima tokom igre u Ligi šampiona, još uvek nije isplatio sponzorstvo ovom klubu, sa kojim je potpisao ugovor vredan gotovo milion dinara. Prema saznanjima domaćih medija, da bi Partizan dobio svoj novac,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.