6. aprila derbi Radnički – Kolonija

Izvor: KovinEkspres.rs, 05.Apr.2013, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6. aprila derbi Radnički – Kolonija

Prava sportska “poslastica” ovog vikenda biće duel između fudbalera Radničkog i Kolonije. Utakmica 19. kola Vojvođanske lige “Istok” igra se na Gradskom stadionu u subotu, 6. aprila, od 15.30 časova. U prošlom susretu ova dva tima Kolonija je kao domaćin bila bolja od Radničkog (1:0). Ulaznice za ovu utakmice su 100 dinara i sav prihod biće iskoriščen u humanitarne svrhe. Kada je trenutni plasman u pitanju, Kolonija je na petom, a Radnički na sedmom mestu. Partizan iz Gaja se u 18. kolu Prve južnobanatske lige sastaje sa Borcem iz Sakula i to u gostima, u nedelju, 7. aprila. Meč počinje u 16.00 časova, a favorit u ovom susretu je Borac. U nedelju se igraju i mečevi 21. kola Druge južnobanatske lige “Zapad”: Dolovo-Jedinstvo Stević, Polet-Pobeda, Unirea-Borac, Spartak-Strela, Mladost-BSK Bavanište, Železničar-Stari Tamiš, Plavi Dunav-Glogonj, Omladinac D-Proleter. Slobodan tim u ovom kolu je Omladinac iz Opova. OK Bavanište: Još dva kola do kraja Priliku da poprave plasman u Drugoj ligi “Sever” odbojkaši Bavaništa imaju ovog vikenda u utakmici sa ekipom Mladost Ekspans, sastavom koji je na začelju tabele. U njihovom prvom međusobnom duelu ekipa Bavaništa je na domaćem parketu bila bolja sa 3:1, a u prethodnom kolu Ekspans je izgubio sa 3:1 od Novog Sada. Do kraja prvenstva ostalo je još da odigraju, pored utakmice sa Ekspansom, duel sa Vrbasom. Opstanak je obezbeđen.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Sinđelić protiv Cara u gradskom derbiju

Izvor: Studnel.com, 06.Apr.2013, 00:14

Fudbaleri Sinđelića će se u okviru devetnaestog kola Srpske lige Istok sastati gradskim rivalom ekipom Cara Konstantina. Meč na „Čairu“ zakazan je za nedelju, 7. april, u 16 časova.. . Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.