135. vs 158. derbi - Sličnosti ima, a u čemu je razlika? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

135. vs 158. derbi - Sličnosti ima, a u čemu je razlika? (video)

Oba puta igralo se u Humskoj, oba puta bilo je 1:1, ali...

Nekako smo juče na ovim stranicama i naslutili ishod sinoćnjeg 158. večitog derbija, s obzirom da je rezultat 1:1 najčešći u okršajima ''večitih rivala'', a posle njihovog najnovijeg dvoboja stiglo se do brojke od čak 25 derbija koji su završeni pomenutim rezultatom.

Isti rezultat bio je i u 135. derbiju, odigranom 2009. godine, takođe u Humskoj, a ono što posebno povezuje ova dva derbija jesu slične >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sporne situacije, sa različitim epilogom.

Svi ste već upoznati kolika se prašina podigla među navijačima Partizana zbog sinoćnjeg Zvezdinog izjednačujućeg pogotka, i dalje traju i polemike, ali i matematički proračuni situacije u trenutku kada je golman Partizana Vladimir Stojković zaustavio udarac Ričmonda Boaćija.

Mišljenja su i dalje podeljena - jedni tvrde da je gol ''čist kao suza'', drugi su uvereni da nema govora o pogotku, a devet godina ranije situacija je bila obrnuta.

Partizan je tada pri rezultatu 0:1 imao odličnu priliku za izjednačenje, ali je posle Bogunovićevog šuta lopta izbijena sa gol linije - ili iza nje.

Po proceni arbitra, lopta tada nije prešla liniju, nije bilo ništa od Partizanovog izjednačenja, ali se ono ipak dogodilo u poslednjim trenucima utakmice, kada je Moreira postigao prelep gol za konačnih 1:1.

Screenshot: YouTube/Crni Guja

U prilogu su i snimci spornih situacija i iz 135. i iz 158. večitog derbija.

--
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.