Жељко Обрадовић одредио 12 играча за Куп Радивоја Кораћа

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 18:37

Жељко Обрадовић одредио 12 играча за Куп Радивоја Кораћа

Кошаркашки клуб Партизан објавио је данас списак од 12 играча који ће представљати „црно-беле“ на предстојећем Купу Радивоја Кораћа у Нишу. Фото: ABA liga/Partizan NIS Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић је одлучио да у Ниш поведе Кевина Пантера, Тристана Вукчевића, Зека Ледеја, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Алексу Аврамовића, Балшу Копривицу, Алена Смаилагића, Огњена Јарамаза, Џејмса Нанелија, Уроша Трифуновића, Данила Анђушића, П. Џ. Доужера и Френка Каминског.
Четвртфинални мечеви Купа Радивоја Кораћа на програму су 14. и 15. фебруара од 17 и 20 сати. У среду, 14. фебруара од 17 часова играће Борац – Чачак 94, а три сата касније састаће се Црвена звезда и ФМП Железник. Победници тих дуела чиниће први полуфинални пар.
У четвртак, 15. фебруара од 17 сати састаће се Мега и Војводина, а три часа касније играће Партизан и Херцеговац из Гајдобре. Победници тих дуела чиниће други полуфинални пар.
Полуфинала ће бити одиграна у петак, 16. фебруара од 17 и 21 час, док је финале заказано за суботу, 17. фебруара од 21 сат.
Dejan Milojević sahranjen u Beogradu, ispratio ga i Stiv Ker

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жељко Обрадовић одредио 12 играча за Куп Радивоја Кораћа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.