Tenis uživo: Ka polufinalu

Izvor: RTS, 02.Nov.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tenis uživo: Ka polufinalu

Tipsarević - Janovič 1:0, prvi set. Drugi teniser Srbije Janko Tipsarević igra u četvrtifinalu Masters turnira u Parizu protiv Poljaka Jerži Janoviča. Meč počinje oko 16.30 časova, a kretanje rezultata možete pratiti na portalu RTS-a.

16.26 - Počeo meč između Janka Tipsarevića i Jerži Janoviča. 

Iako naš teniser slovi za favorita u ovom duelu, borba za plasman u polufinale neće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biti nimalo jednostavna. Ukoliko prebeodi ovu prepreku protivnik u polufinalu bio bi Žil Simon koji je savladao Čeha Tomaša Berdiha sa 2:0 po setovima 6:4, 6:4.

Poljak Jerži Janovič, koji je do završnog dela turnira došao kroz kvalifikacije, priredio je nekoliko iznenađenja. U dosadašnjim susretima uspeo je da sa turnira izbaci Kolšrajbera, Čilića i Marija.

Na drugoj strani, Janko se plasmanom u ovo četvrtfinale izborio za odlazak na završni turnir sezone u Londonu. Tipsareviću su "na ruku" išli i loši rezultati direktnih konkurenata, Miloša Raonića i Nikolasa Almagra. Raonić je izgubio od Tomaša Berdiha, dok je Almagro doživeo poraz od Žo-Vilfrida Tsonge.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tenis uživo: Jankov rani brejk

Izvor: RTS, 02.Nov.2012

Tipsarević - Janovič 2:0, prvi set. Drugi teniser Srbije Janko Tipsarević igra u četvrtifinalu Masters turnira u Parizu protiv Poljaka Jerži Janoviča. Meč počinje oko 16.30 časova, a kretanje rezultata možete pratiti na portalu RTS-a...16.32 - Janko oduzima prvi servis protivnika i vodo sa...

Nastavak na RTS...

Tenis uživo:Janko osvojio prvi set

Izvor: RTS, 02.Nov.2012

Tipsarević - Janovič 1:0 (6:3, 0:0). Drugi teniser Srbije Janko Tipsarević igra u četvrtifinalu Masters turnira u Parizu protiv Poljaka Jerži Janoviča. Meč počeo oko 16.30 časova, a kretanje rezultata možete pratiti na portalu RTS-a...17.03 - Tipsarević dobio prvi set protiv Janoviča sa 6:3. ..16.32...

Nastavak na RTS...

Tenis uživo: Poljak servira za set

Izvor: RTS, 02.Nov.2012

Tipsarević - Janovič 1:0 (6:3, 1:5). Drugi teniser Srbije Janko Tipsarević igra u četvrtifinalu Masters turnira u Parizu protiv Poljaka Jerži Janoviča. Meč počeo oko 16.30 časova, a kretanje rezultata možete pratiti na portalu RTS-a...17.42 - Novi brejk za Poljaka i prednost od 5:1. ..17.21...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.