RAZBESNEO JAVNOST Donald Tramp o masakru u Parizu: Da su imali oružje, mogli bi da se odbrane

Izvor: Blic, 08.Jan.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBESNEO JAVNOST Donald Tramp o masakru u Parizu: Da su imali oružje, mogli bi da se odbrane

Kontroverzni američki biznismen Donald Tramp je napravio buru na Tviteru komentarišući teroristički napad na redakciju satiričnog magazina "Šarli ebdo". Naime, on je iskoristio situaciju za promociju svojih stavova o oružju i kritikovao restriktivnu politiku Francuske prema oružju.

If the people so violently shot down in Paris had guns, at least they would have had a fighting chance.

Isn’t it interesting that the tragedy in Paris took place in one of >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << the toughest gun control countries in the world?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 7, 2015

Milioner je zatim istakao da je interesantno kako se tragedija dogodila baš u Parizu, imajući u vidu da je Francuska jedna od zemalja sa najstrožim zakonima za posedovanje oružja, a onda zaključio svoje tvitovanje na ovu temu opservacijom da "kada je oružje nezakonito, samo ga ljudi sa druge strane zakona poseduju".

Remember, when guns are outlawed, only outlaws will have guns!
Pogledaj vesti o: Twiter,   Teroristički napad u Parizu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.