Pariz, dan sedmi: Lajović odličan, Ana izgubila prvi set

Izvor: RTS, 31.Maj.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz, dan sedmi: Lajović odličan, Ana izgubila prvi set

Lajović - Sok 2:0 (6:4;7:5;5:3) Sigurna igra Dušana Lajovića u trećen setu meča sa Džekom Sokom. Ana Ivanović izgubila prvi set u meču sa Slovakinjom Lusi Safaržovom. I Jelena Janković igra u singl konkurenciji. Nenad Zimonjić trebalo bi da odigra dva meča, u dublu i miksu. Direktne prenose gledajte na programima RTS-a.

13.23 - Lusi Safaržova uspeva da uzme i drugi servis Ane Ivanović, čime sa 6:3 osvaja prvi set. 

13.19 - Safaržova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uspeva da osvoji brejk i povede sa 4:3 u meču sa Anom Ivanović, servira da potvrdi prednost i vodi sa 5:3. 

13.04 - Sok uspeva da oduzme servis Lajoviću, ali Dušan munjevito uzvraća novim obrtom i ponovo vodi sa 2:1. 

12.54 - U trećem setu prvi servira Sok a Dušan Lajović odmah dolazi do čak tri brejk lopte. Uspeva da iskoristi treću priliku, vodi sa 1:0 i dervira da potvrdi prednost.

12.45 - Počeo duel Ane Ivanović i Lusi Safaržove, Ana servirala prva i povela sa 1:0. Već na prvom servisu protivnice Ana došla do brejk šanse, ali Safaržova uspeva da sačuva svoj servis 1:1. I taj meč možete pratiti na našem Prvom programu.

12.40 - U finišu drugog seta Lajović uspeva da načini brejk, vodi sa 6:5 i servira za osvajanje i drugog seta. Uspeva da spasi brejk šansu u kojoj se našao Sok, a potom da iskoristi drugu set loptu i sa 7:5 dobije drugi set za 2:0.

12.37 - Dušan Lajović spasao dve brejk lopte i izjednačio na 4:4 u drugom setu. Sok munjevito osvaja svoj servis, Dušan servira za ostanak u setu.Sok došao do brejk šanse, ali Lajović sačuvao servis za 5:5.

11.48 - Lajović osvaja prvi set sa 6:4. U drugom setu prvi servira Sok. 

11.29 - Dušan Lajović uspeva da osvoji servis protivnika, dolazi do prvog brejka i 3:2. Servira da potvrdi vođstvo. 

11.15 - Počeo meč Dušana Lajovića i Džeka Soka. Prvi na servisu Sok. 

Ana Ivanović i Jelena Janković nastavljaju takmičenje u singl konkurenciji. Jelena će igrati protiv Rumunke Sorane Kirstee na terenu broj jedan, na kojem će to biti drugi meč dana.

Ana Ivanović na "Suzan Lenglen" terenu igra protiv Slovakinje Lusi Safaržove, posle duela između Stivensove i Makarove.

Dušan Lajović nastavlja svoj pohod, a protivnik u trećem kolu će biti Džek Sok. Meč je po rasporedu prvi na terenu broj sedam.

Nenad Zimonjić će imati izuzetno uzbudljiv dan, pošto je planirano da odigra dva meča. Prvo će u dublu sa Danijelom Nestorom igrati protiv holandsko-rumunske kombinacije Rojer/Tekau, a posle toga će u miksu sa Julijom Gerges igrati protiv para Huber/Kabal.

Direktne prenose sa drugog gren slema u sezoni možete pratiti na programima Radio-televizije Srbije.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Ana Ivanović,   Jelena Janković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pariz, dan sedmi: Lajović u četvrtom kolu

Izvor: RTS, 31.Maj.2014

Lajović - Sok 3:0 (6:4;7:5;6:3) Odličnom igrom Dušan Lajović ostvario najveći uspeh u karijeri. Savladao je Džeka Soka sa 3:0 i plasirao se u četvrto kolo u kome će mu protivnik biti prvi teniser sveta Rafael Nadal. Ana Ivanović izgubila prvi set u meču sa Slovakinjom Lusi Safaržovom. I Jelena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.