Olandova ljubavnica, glumica Gaje, tužila časopis za 50.000 evra!

Izvor: Press, 16.Jan.2014, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olandova ljubavnica, glumica Gaje, tužila časopis za 50.000 evra!

Gaje (41) tvrdi da je "Kloze" objavljivanjem takvog izveštaja prekršio zakon o zaštiti privatnosti i traži od časopisa da joj isplati odštetu od 50.000 evra i da plati troškove suđenja u iznosu od 4.000 evra, preneo je AFP.
Ukoliko Gaje bude pobedila na sudu, magazin će morati da na naslovnoj strani objavi sadržaj presude.
"Kloze" je pre nekoliko dana objavio da Oland (59) ima aferu sa Geje i da, navodno, redovno skuterom vozi kroz Pariz kako bi proveo noć s >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << glumicom.
"Oko novogodišnje noći, šef države sa kacigom na glavi pridružio se glumici u njenom stanu, gde je stekao naviku da provede noć", napisao je tabloid na sajtu, postavivši zamagljenu sliku koja bi trebalo da predstavlja Olanda.
Gaje dosad nije javno komentarisala te navode, a Oland je na konferenciji za novinare pre dva dana odbio da odgovori na pitanja o optužbama za aferu, rekavši da "privatna pitanja treba rešavati privatno".
Francuski predsednik je, međutim, ostavio otvorenu mogućnost podnošenja tužbe protiv magazina "Kloze" zbog izveštaja o aferi.
U Francuskoj postoje strogi zakoni o privatnosti, ali tradicija tajnosti privatnog života javnih ličnosti proteklih godina se sve više narušava.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Nova godina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.