Glumica Žili Gaje tužila časopis zbog izveštaja o aferi sa Olandom

Izvor: Blic, 16.Jan.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica Žili Gaje tužila časopis zbog izveštaja o aferi sa Olandom

Francuska glumica Žili Gaje tužila je časopis "Kloze" zbog izveštaja da je ona u ljubavnoj vezi s predsednikom Francuske Fransoa Olandom, saopštio je danas taj magazin.

Gaje (41) tvrdi da je "Kloze" objavljivanjem takvog izveštaja prekršio zakon o zaštiti privatnosti i traži od časopisa da joj isplati odštetu od 50.000 evra i da plati troškove suđenja u iznosu od 4.000 evra, preneo je AFP.

Ukoliko Gaje bude pobedila na sudu, magazin će morati da na naslovnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strani objavi sadržaj presude.

"Kloze" je pre nekoliko dana objavio da Oland (59) ima aferu sa Geje i da, navodno, redovno skuterom vozi kroz Pariz kako bi proveo noć s glumicom.

"Oko novogodišnje noći, šef države sa kacigom na glavi pridružio se glumici u njenom stanu, gde je stekao naviku da provede noć", napisao je tabloid na sajtu, postavivši zamagljenu sliku koja bi trebalo da predstavlja Olanda.

Gaje dosad nije javno komentarisala te navode, a Oland je na konferenciji za novinare pre dva dana odbio da odgovori na pitanja o optužbama za aferu, rekavši da "privatna pitanja treba rešavati privatno".

Francuski predsednik je, međutim, ostavio otvorenu mogućnost podnošenja tužbe protiv magazina "Kloze" zbog izveštaja o aferi.

U Francuskoj postoje strogi zakoni o privatnosti, ali tradicija tajnosti privatnog života javnih ličnosti proteklih godina se sve više narušava.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gaje tužila časopis zbog izveštaja o aferi sa Olandom

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2014

Francuska glumica Žili Gaje tužila je časopis "Kloze" zbog izveštaja da je ona u ljubavnoj vezi s predsednikom Francuske Fransoa Olandom, saopštio je danas taj magazin.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.