Zimske olimpijske igre jače od Holivuda

Izvor: Mondo, 26.Mar.2013, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimske olimpijske igre "jače" od Holivuda

Zbog predstojećih Zimskih olimpijskih igara u ruskom gradu Sočiju, Holivud će pomeriti dodelu najprestižnijih filmskih priznanja.

Zimske olimpijske igre u Sočiju trajaće od 7. do 23. februara, što je primoralo organizatore nekoliko velikih holivudskih svečanosti da prekrše tradiciju i odrede nove datume.

Dodela Oskara će naredne godine biti održana 2. marta, nedelju dana kasnije nego uobičajeno, kako se ne bi poklopila sa Igrama, a uskoro će biti saopšteni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i novi datumi dodele nagrada Udruženja glumaca (SAG) i Zlatnog globusa.

Nominacije za 86. dodelu Oskara biće objavljene 16. januara naredne godine a, američka filmska akademija je saopštila da će dodela 2015. biti kao i obično 22. februara.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.