ZOI mladih: Hodžić 85. u sprintu

Izvor: B92, 15.Jan.2020, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOI mladih: Hodžić 85. u sprintu

Reprezentativac Srbije u bijatlonu Omar Hodžić zauzeo je 85. mesto u sprintu na sedam i po kilometara na Zimskim olimpijskim igrama mladih u Lozani.

Uz šest promašaja na strelištu, sedamnaestogodišnji biatlonac iz Sjenice prešao je stazu za 25 minuta i 9,6 sekundi.

Hodžić ja na taj način završio nastup na Zimskim olimpijskim igrama mladih, a prethodno je individualnu trku na 12,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kilometara okončao na 88. mestu.

Svi osvajači medalja u sprintu zabeležili su po jedan netačan hitac, a pobedio je Poljak Marćin Zavol sa 19 minuta i 23,8 sekundi.

Srebro je osvojio Denis Irodov iz Rusije sa 12,6 sekundi zaostatka, dok je trećeplasirani Norvežanin Vegard Ton imao zaostatak od 18,5 sekundi.

Od 98 sprintera, koliko ih se pojavilo na startu, trku je završilo 96 mladih biatlonaca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZOI mladih: Hodžić 85. u sprintu

Izvor: SandzakPress.net, 15.Jan.2020

Reprezentativac Srbije u bijatlonu Omar Hodžić zauzeo je 85. mesto u sprintu na sedam i po kilometara na Zimskim olimpijskim igrama mladih u Lozani. Uz šest promašaja na strelištu, sedamnaestogodišnji biatlonac iz Sjenice prešao je stazu za 25 minuta i 9,6 sekundi. Hodžić ja na taj način završio...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.