Vukićević: Spreman sam i nestrpljiv da izađem na stazu

Izvor: Press, 09.Feb.2014, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukićević: Spreman sam i nestrpljiv da izađem na stazu

Vukićević će se takmičiti u superveleslalomu 16. februara i veleslalomu 19. februara od osam sati po srednjeevropskom vremenu, dok je slalomska trka zakazana za 22. februar od 13.45 sati.
“Imam još nekoliko dana do trka i nestrpljiv sam da izađem na stazu i pokažem svoje najbolje skijanje. Treniramo svakodnevno i na snegu i u teretani. Mlad sam i velika mi je satisfakcija što ću se takmičiti protiv svojih omiljenih skijaša iz detinjstva, Bode Milera i Marsela Hiršera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Potpuno sam spreman i to je najvažnije”, izjavio je Vukićević, a prenosi Olimpijski komitet Srbije.
Pored Vukićevića, predstavnik Srbije u alpskom skijanju još je Nevena Ignjatović.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.