Vučić vaterpolistima: Hvala na srčanoj borbi za Srbiju!

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić vaterpolistima: Hvala na srčanoj borbi za Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će biti izdvojena značajna sredstva Olimpijskom savezu Srbije i vaterpolistima koji su po četvrti put za redom osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

Vučić je posle sastanka s vaterpolistima u Predsedništvu Srbije rekao da su oni ljudi koji su uvek Srbiji donosili najviše i srpskom narodu i da četvrto evropsko zlato za redom govori o njihovom pobedničkom mentalitetu.

On im je zahvalio na srčanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << borbi koju su vodili za Srbiju i pokazali kako se bori za boje svoje zemlje u trenucima kada nije lako biti ni Srbin, ni državljanin Srbije.

"Ne mislim pritom na ekonomske prilike koje su bolje nego ranije, nego na sve ono što se zbiva oko nas", kazao je Vučić.

 On je naveo da očekuje da ponovo budu svetski prvaci i olimpijski pobednici.

Kapiten vaterpolo reprezentacije Flip Filipović rekao je da nema puno toga da kaže i da su oni svoje reči i dela pokazali u bazenu i da su pokazali kakao se brane boje Srbije.

On je kazao i da se nada da će u Tokiju na Olimpijskim igrama 2020. godine uspeti da opravdaju sredstva koja će dobiti od Srbije.

Reprezentativci su predsedniku Srbije poklonili vaterpolo kapicu i loptu sa njihovim potpisima.

Ispred Skupštine grada Beograda večeras će biti organizovan doček srpskih reprezentativaca i teniserke Olge Danilović, koja je u Moskvi osvojila svoju prvu WTA titulu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.