Vlašić: Sezona je gotova, ali ne i karijera

Izvor: Press, 02.Avg.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlašić: Sezona je gotova, ali ne i karijera

"Bolovi u stopalu su bili suviše jaki da bih ih ignorisala. Moja sezona se završila mitingom u Monaku", rekla je Vlašićeva.

Ona je naglasila da kraj karijere "nije blizu".

"Što se mene tiče, skakaću jioš dugo i kraj karijere nije na vidiku", rekla je hrvatska atletičarka.

Ona je naglasila da joj je glavni cilj da u roku od dva meseca potpuno izleči stopalo, kako bi započela pripreme za sledeću sezonu.

Vlašić koja je prošle gopdine propustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Olimpijske igre u Londonu zbog povrede, pobedila je u maju posle 20 meseci odsustva, na mitingu Dijamantske lige u Njujorku.

Od učešsća na prvenstvu sveta u Moskvi, koje se održava od 10. do 18. avgusta pre Vlašićeve odustali su svetski rekorder na 800 metara Kenijac Dejvid Rudiša, kao i američki sprinter Tajson Gej i Jamajčanin Asafa Pauel - obojica zbog dopinga.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BLANKA VLAŠIĆ: Povreda stopala nije kraj karijere

Izvor: Kurir, 02.Avg.2013

Bolovi u stopalu su bili suviše jaki da bih ih ignorisala. Moja sezona se završila mitingom u Monaku, rekla je Vlašićeva..Svetska šampionka u skoku u vis Blanka Vlašić izjavila je da njeno odustajanje od SP u Moskvi i završetak sezone zbog bolova u stopalu ne znači kraj karijere..."Bolovi u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.