Vikend u Somboru u znaku boksa

Izvor: 025info.rs, 08.Dec.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend u Somboru u znaku boksa

U organizaciji Kluba borilačkih sportova Galaktik Sombor, Bokserskog saveza Vojvodine i tehničku podršku Sportskog saveza grada Sombora i Sportskog centra Soko, održano je 9. kolo lige Vojvodine u boksu.

Nastupali su bokseri iz Vojvodine, Hrvatske i Mađarske.

U plavoj Sali Sokolskog doma održana je i tribina pod nazivom Afirmacija žena u sportu – ženski olimpijski boks, na kojoj su prisustvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << i proslavljeni bokser Tadija Kačar, predstavnici vrhunskih klubova iz Beograda, među njima i čuvena takmičarka u boksu i kikboksu Sanja Tošić, koja je nakon tribine i praktično demonstrirati ovu plemenitu veštinu.

Svečanom otvaranju i celoj manifestaciji prisustvovali su predsednik Sportskog saveza grada Sombora, Žika Gojković, predsednik KBS Galaktik Sombor, Zoran Rus, zamenik gradonačelnika grada Sombora, Vladislav Živanović i član gradskog veća zadužen za omladinu i sport, Dragan Nenadov.

Na takmičenju je učestvovalo preko 80 takmičara a organizatori ističu da je sve proteklo u najboljem redu i da je grad Sombor bio sjajan domaćin ove lepe sportske manifestacije.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.