Vigins: Kavendiš će biti u Riju, želim ga tamo

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vigins: Kavendiš će biti u Riju, želim ga tamo

Britanski biciklista ser Bredli Vigins rekao je da veruje da će Mark Kavendiš biti u britanskom timu na velodromu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Kavendiš nema zagarantovano mesto u Riju, ali je Vigins rekao da smatra da je on pravi čovek za omnijum.

“Mislim da će Mark biti u Riju i ja ga želim tamo. Kod njega se sve svodi na Olimpijske igre. Čim dobije zeleno svetlo, biće sve bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer nema šta da izgubi”, rekao je Vigins.

Kavendiš planira da se ove godine takmiči na velodromu na Olimpijskim igrama, u želji da osvoji prvo olimpijsko zlato, ali i na drumu.

Vigins, koji je osvojio Tur d’Frans 2012. godine, takođe je olimpijski šampion na drumu i velodromu, ističe da će se Kavendiš postarati da bude uspešan u Riju.

Mark je posebna ličnost i morate da mu date slobodu da stvari radi na svoj način”, rekao je Vigins, koji je zajedno sa Kavendišom trijumfovao u medisonu na Svetskom prvenstvu prošlog meseca, “On će uraditi ono što smatra najboljim za sebe, a ja smatram da će mu učešće na Turu pomoći po pitanju fizičke spreme za omnijum”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otkazan test velodroma u Riju " nije spreman

Izvor: B92, 24.Mar.2016

Organizatori Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru otkazali su jedino test takmičenje na velodromu jer on neće biti spreman na vreme...Takmičenje je trebalo da bude održano 30. aprila i 1. maja, ali velodrome neće biti gotov barem do 31. maja...“Test takmičenje je otkazano, a biciklisti će imati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.