Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI USPEH: Srpske odbojkašice idu na OI u Rio!

Odbojkašice Srbije savladale Argentinu sa 3:2 u poslednjem kolu Svetskog kupa i obezbedile učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

 
Pobedom su Srpkinje osigurale i medalju, a kojeg odličja, znaće se posle meča KinaJapan.
Srpkinje su u poslednjem kolu Svetskog kupa savladala reprezentaciju Argentine sa 3:2 (25:16, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 25:19, 20:25, 23:25, 15:4), prenosi RTS.
Najbolje srpske odbojkašice ujedno su ostvarile i najbolji plasman na Svetskom kupu, od kako učestvuju na tom takmičenju, pošto su obezbedile najmanje srebrnu medalju.
Da li će to odličje možda biti i zlatnog sjaja znaće se posle poslednje utakmice na Svetskom kupu u kojoj se danas sastaju Kina i Japan.
Ukoliko pobedi Japan, Srbija će osvojiti zlatnu medalju, a u suprotnom srebrnu.
Ipak, bez obzira na boju medelja izabranice Zorana Terzića ostvarile su osnovni cilj zbog kojeg su doputovale u Japan, a to je plasman na OI.
The post VELIKI USPEH: Srpske odbojkašice idu na OI u Rio! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Kine, Srbiji srebro na Svetskom kupu

Izvor: B92, 06.Sep.2015

Odbojkašice Srbije osvojile su srebrnu medalju na Svetskom kupu u Japanu, pošto je Kina pobedila Japan sa 3:1 (25:17, 22:25, 25:21, 25:22)...Izabranice Zorana Terzića su pobedom nad Argentinom 3:2 obezbedile olimpijsku vizu za Rio i najmanje drugo mesto, a do zlata su mogle da je selekcija Japana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.