Ubedljiv poraz srpskih košarkašica od SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz srpskih košarkašica od SAD

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je večeras od selekcije SAD sa 84:110 (21:31, 13:25, 27:28, 23:26) u trećem kolu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Izabranicama Marine Maljković ovo je treći poraz u Riju.

Najefikasnije u redovima Srbije bile su Sonja Petrović, Danijel Pejdž i jelena Milovanović sa po 15 postignutih poena. U pobedničkom timu najbolja je bila Dijana Taurazi sa 25 poena.

Amerikanke su pitanje pobednika na ovoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rešile u finišu druge četvrtine kada su stekle prednost od 22 poena.

Košarkašice Srbije su se borile do kraja meča, ali su olimpijske šampionke bez problema održavale veliku prednost i na kraju stigle do ubedljive pobede.

Košarkašice Srbije u narednom kolu igraju protiv Kine, a u poslednjem protiv Senegala i u tim utakmicama će tražiti svoju šansu za nastavak takmičenja na Olimpijskim igrama.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ubjedljiv poraz srpskih košarkašica od Amerikanki

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2016

RIO DE ŽANEIRO - Ženska košarkaška reprezentacija Srbije zabilježila je i treći poraz na Olimpijskim igrama u Riju, pošto je večeras u utakmici 3. kola B grupe poražena od SAD 110:84 (31:21, 25:13, 28:27, 26:23)...Šampionke Evrope u drugih 20 minuta pružile su dostojan otpor Amerikankama,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.